|
||||||||
| Tags: anlatimi, facefilter, kurulum, studio |
Facefilter Studio Kurulum Ve AnlatımıGörüntülemeler : 286 |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() |
Facefilter Studio Kurulum Ve Anlatımı
Kırmızı alan içerisinde gösterilen Open(Aç) butonuna tıklayalım ve efekt vermek istediğimiz resimi seçip sağ üst köşedeki Next Step(Sonraki Adım) butonuna tıklayalım ![]() Biz bu örneğimizde Bruce Willis'ı kullanacağız Next Step(Sonraki Adım) butonuna tıklayarak devam ediyoruz![]() Bu adımda bize sol taraftaki robot resimde seçmemiz gereken alanları sırasıyla gösterecek ve bizde bu gösterdiği alanları kendi resmimiz üzerinde seçeceğiz Next Step(Sonraki Adım) butonuna tıklayarak bir sonraki adıma geçiyoruz![]() En önemli bölümdeyiz burada istediğimiz efekti verebiliriz Biz yukarıdaki efekti verdik Siz resminize istediğiniz efekti verebilirsiniz Next Step(Sonraki Adım) butonuna tıklayarak bir sonraki adıma geçiyoruz![]() Efekt verdiğimiz resimi kaydediyoruz Kırmızı alanda gösterilen Save As(Farklı Kaydet) butonuna tıklıyoruz ve resmimizi kaydediyoruz![]() Yapmamız gereken işlemler bu kadar, faydalı olması dileğiyle ![]() ![]() ![]()
______________________________________________________________________ ![]() Bebeğinizin Hayatını Kurtarmak İçin Aşağıdaki Link'i Tıklayınız [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to SonSuzluk For This Useful Post: |
Mekap (09-03-2008)
|
| Google Sponsoru |
![]() |
|
|
|
| Konu Araçları | |